Hvem er jeg

dorthe profil

Hej jeg hedder Dorthe Aggergaard og jeg bor i skælskør tæt på lystskoven.

Jeg er fra 1987, og gift med Michael. Vi har to drenge på 6 og 8 år. Vi bor i et 1 plans hus med en meget stor have, med en skøn legeplads til de små. Vi har også en lille bitte hund Zimi, som er meget kærlig og god til små børn. Og børnene nyder også godt af hende

Det, der er vigtigt for mig, med mine dagplejebørn, er at de ikke skal være inde på et legeværelse, men være en del af en familie og hverdag når de er i dagpleje. Så derfor skal børnene være hvor jeg er. Jeg har selvfølgelig et legeværelse, men derudover er vores store køkken-alrum. Her vil vi tilbringe meget tid ude med morgenmad, formiddagsmad, frokost og frugt.

Så kommer dit barn feks. kl.6:45 og skal have morgenmad så sidder vi som en hel familie alle sammen og spiser morgenmad sammen. Jeg kan tilbyde sund og varieret kost, som I kan læse mere om under Dagligdagen. Derudover er huset selvfølgelig 100% røgfrit, vi er begge ikke rygere.

Som person er jeg meget kærlig og nærværende. Så de børn der er hos mig vil ofte sidde på skødet og få masser af kærlighed og krammere. Det mener jeg, er noget af det vigtigste for børn, de første år af deres liv – masser af kærlighed, tryghed og krammere.

Jeg har en del erfaring indenfor præmatur børn (fortidig født) I forbindelse med mit erhverv har jeg været så heldig at passe præmature børn med rigtig god erfaring på trivsel og udvikling. Så tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en snak indefor det område. 

Jeg har selvfølgelig også førstehjælpskursus til småbørn